Salam...

Huh! hari ni memang haNNa rasa penat sesangat. Buat julung2 kalinye involved untuk makeover 6 orang model & 2 org owner fashion show. Perasaan? hmm... of coz la sgt2 teruja & nervous giteuw. 1st, tak penah telibat ngan event2 cam ne, 2nd dlm masa 5 jam tenyeh 8 org sekali tu... memang sangat nervous. Tapi alhamdulillah sume bejalan lancar sampai abis...

Tqvm to my frenz Emma sebab bagi job ne. Time kasih gak pada owner2 butik, Kak Linda (LeisureGlam) & Kak Zety (ZeatyCollection) sebab memberi kepercayaan kat haNNa yg baru nak betatih ni memakeover model2 diorg yang cecantik sumenye.
Buat sume model uols memang melotop bg kejesama yg baik & sume sesgt2 peramah cam bertih jagung, terutama yang mai dari penang heehehhe... yang penting korg sume puas hati, akak suke dik.


Ini la keenam2 model tu...

Eh! bile lak ada 7 model ni? hehehe... Nak jugak menyempel tapi sedey gambo blur snap guna hp jer...

kak Zeaty owner butik Zeaty Collection

Di lancarkan oleh pengacara TV3, Maria Tengku Sabri

Tidak ketinggalan juga meraikan kehadiran anak-anak yatim

Time kasih gak buat adikku yang sudi meneman dan membantu meringankan beban walaupun tengah memboyot... hehehhe....
Hit: 22 Laman Asal