kerja... kat mana2 pun kita kerja, mesti ada yg best dan ada yg x best. mesti ada keje byk dan x de keje.. ada kadang kala sibuk sgt dan ada kala bosan x tau nak buat apa...

aku baru lepas berhempas pulas buat taking off (keje aku ler)... sehari dua ni, relax sket sbb boss x bg tender baru lg... rindu sgt nak tulis dlm blog ni.. tp bila start tulis, x tahu plak nak citer ttg apa...

nak dijadikan idea.. mestilah aku nak citer ttg bujang aku nih....

Weekend yg sblm ni, kitorg x g mana2 pun... ptg sabtu tu aku bawa Adam main kat playground kat umah jer... Weekend yg baru lepas ni plak, aku bawa Adam g tgk fish kat wet world, shah alam...
Hit: 15 Laman Asal