assalamualaikum....
selamat malam....hmmm malam ni aku awatla aku xngantuk lagi...mata ni letih rasa cam nak pejam tapi xmau pejam...nak mengadap my lap ni...hubby n my baby dah tido pn...aku ja yg belum...maybe letih agaknya...cian...tido je la cyg...
hari ni berlangsungnya majlis akad nikah adik ipaq aku di Kulim..tapi aku xdapat nak turut serta meraikan hari bahagia adik ipaq aku coz aku kena menjalankan tugas aku di ofis...last audit hari ni kt ofis aku so aku xdapat nak mengelak disebabkan semua yg diaudit melibatkan aku...so, kalo auditor perlukan apa-apa dokumen n da inquiry yg depa xpuas hati orang ni la yg nak kena jawab...pa pun jawapan yang aku bagi kat auditor tu memang jawapan yg membina...cayalah!!sangat confident aku time tu...hakhak...
so, majlis hari ni hubby aku sebagai abang yg sulung dia kena pastikan semua berjalan dengan lancar...xkira pa pn terjadi dia kena handle majlis tu sebaik yg mungkin...tp sedih jugak aku xdak disisi dia nak handle sama2...sori ye cyg...
hmm..malam ni walaupun idung aku ni xbrapa nak sihat asyik dok sokseksoksek dari pagi td ngan bersin piaupiau sampe merah idung ngan mata aku ni sampai  sekarang ni aku masih xtido...ubat panadol soluble dh aku telan tp mata ni xmau pejam...masih nak bermanja ngan lap aku ni...silap2 stg aku tido xsedaq...hehe...tp xpa, esok kan cuti...leh bangun lewat sikit...time cuti la nak bangun lewat pn...time ari keja xleh bangun lewat...pagi buta dah kena paksakan diri bangun awai...huhu...nasib dapat suami yg sporting n understood...klo yg xpaham tu alamatnya nasib badan la...syukur sangat2...
bateri lap ni pn dh nak abis...tu tandanya dia suh aku tido la tu...haiyakkk...tapi aku pun dh bau2 bantal busuk ni...hehehe...mata pun terasa pedih2, badan pun letih2, aku nak start baring dh...n....lelap...ditambah mimpi2 yg indah...hehe...gud nite...sweet dreamzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......

Hit: 16 Laman Asal