PADA 13 HINGGA 15 NOVEMBER 2008 YANG LALU BERTEMPAT DI HOTEL KING, MELAKA TELAH DIADAKAN MESYUARAT PENYELARASAN DATA ELAPORAN jQAF 2008. PADA MESYUARAT INI, SEMUA DATA SELURUH NEGERI SELANGOR TELAH DIKUMPULKAN DAN DIGABUNGKAN UNTUK MENILAI TAHAP PENCAPAIAN PROGRAM jQAF 2008.

SEMUA PEGAWAI jQAF DAN JURULATIH UTAMA SETIAP DAERAH BERKUMPUL BERSAMA MENGUMPUL DATA jQAF DAN MENGEMASKINI SETIAP DATA UNTUK DIBENTANGKAN KEPADA PENOLONG PENGARAH jQAF, USTAZ WAN YUSOF BIN WAN SULONG.

USTAZ WAN YUSOF TURUT MENYAMPAIKAN BEBERAPA AMANAT DAN NASIHAT UNTUK DISAMPAIKAN KEPADA SEMUA GURU PENDIDIKAN ISLAM (PROGRAM jQAF) MELALUI JURULATIH UTAMA. ANTARA AMANAT BELIAU IALAH BERKENAAN DENGAN PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN SECARA BERPASUKAN, PENGISIAN DATA, TIME VALUE, KEM BESTARI SOLAT, KERJASAMA ANTARA GURU PENDIDIKAN ISLAM, DAN LAIN-LAIN LAGI.

YANG PASTI DENGAN AMANAT YANG DISAMPAIKAN DIHARAPKAN DAPAT MEMBERI IMPAK DAN SEMANGAT KEPADA SEMUA GURU PENDIDIKAN ISLAM UNTUK MEMARTABATKAN GENERASI AL-QURAN. DIHARAPKAN JUGA MATLAMAT PROGRAM jQAF AKAN TERCAPAI DENGAN JAYANYA.

Hit: 15 Laman Asal