Hi Korang!!
Ni bkn update psl tudung dezahra hhaaahahha
Ni ade brg baik punye hahaha mkn kopem naik berkg kg
Korang mesti pernah makan kat KFC kan
Ala cheezy wedges tu... mkin hr makin sikit dia nye cheese tu kan.
kalau nak extra boleh.. u pay la for RM1 hengget kan..

So apa yg kecohnya???
Korang berminat tak nak beli Jalapeno Cheeze (JC) tu?
Ala yg kaler kuning yg atas wedges tu?
Yg putih tu stended la Mayonis je pun..

Kalau berminat boleh PM/emel aku..
Korang cume balik bancuh ngan air panas je then syrek la byk2 atas wedges ke fries ke
atau apa2 je lah yg korang suka..
Harga x mahal pun.. veri2 reasonable..
Satu pack 200 gram.. bila bancuh boleh la anggaran sebotol sos cili Life tu..
Sgt senang.. kaum bapak2 pun boleh buat..

Ok kalau x nampakk lg mcm mn rupenya ni ade pic cth2 penggunaan Jalapeno Cheese tu..
Berminat?? Contact aku ye!!


TQ pakcik google for pic..


Ni dia rupe serbuk JC ni.. blk tmbah air panas je..
200 grms per pack..
Price RM XX per pack.. dun wori X kat depan tu nombor 1 je, bkn 9 hahha..
Postage plus RM 6 max 2 pax..(+- 400 grms)


Lepas bancuh ngan air dia jadi kaler kuning mcm atas wedges tu..

Sekian time kaseh
Hit: 32 Laman Asal