Selamat Harijadi Mohd Amir Afiq !!


hehehe ... dah besar anak teruna ummi nie ... ummi teringat kembali saat-saat ummi melahirkan abang yang tak sempat-sempat nak keluar tu .. patutnya abang dijangka lahir pada tengah bulan Mac, tapi mungkin sebab ummi terlebih rajin turun naik tangga kat pejabat tu, konon orang tua kata nanti senang nak bersalin, tu diaaa ... bukan senang dah, terlebih sudah !! hehehe .. tanggal tarikh ni lah menjadi episod dimana ketika itu ummi baru jer turun dari tingkat 19 ke pejabat ummi di tingkat 18, naik turun tangga tu ... tup .. tup .. terasa ada sesuatu yang mengalir ... ummi terus ke bilik air dan mendapati tanda lahir sudahpun keluar .. ahh sudah! kata ummi dalam hati ... nasib baik semua kelengkapan, ummi sudah siapkan dalam bonet kereta .. mana nak tahu jadi macam nielah ... ummi telefon ke hospital dan terus maklumkan pada pakar perbidanan yang ummi selalu buat check up tu .. disuruh ke hospital, amik time-off, kemas meja dan apa yang patut nak kena serah tugas ... pastu terus ke hospital ..
Hit: 10 Laman Asal