Semalam nieyl El tak pergi kerja sebab petang isnin time keluar pejabat tu nieyl terjatuh tersungkur atas jalan raya time nak pergi ke kereta...Aduhai, sakit dapat, malu pun dapat juga...nasib baiklah time tu tak ada orang nampak tau..kalau tak,aduhai 2x malu weh..
Sakit tau, sampai nak drive pun rasa nak menangis sebab tahan sakit. Tapak tangan nieyl luka sikit lepas tu lutut kanan paling sakit sebab bengkak dan luka.. Nieyl tak pergi klinik pun sebab rasanya luka sikit je..nieyl just cuci dan sapu minyak gamat je..

Sekarang ni musim hujan, jadi kena lebih berhati-hati ya...
Hit: 11 Laman Asal