ha kan dah cakap...memang aku single father..hehehehhe.
ni la buah hati terbaru...
anak kucing la...mana ada anak sendiri..
so inilah anak aku...
ha single father la kan...


mula-mula dapat..susah benor menjaganya..
dia lum dapat adapt dengan suasana baru..
lum kenal sapa tuan dier..
nak makan pun susah..
bagi KFC tak nak,pizza tak nak, Dominos tak nak..Ckiken king pon dia tak mau..
susah benor..
hahahahhaha



tapi ari demi ari dia dah bule adapt...bila aku balik je..mula la mulutnye..
menyanyi lagu zapin tak renti..
leh pekak juga la...
so aku selalu lepaskan dier...kuar main2 kat luar sangkar dier..
tapi setakat nie dia ok...kalu ke rumah sebelah tak la mencurik..ngorat2 ke..
pandai balik..tapi itu lah...nak main jew...bukan nak study ke ape ke?
petang bila aku balik...nah aku bagi makan..
sekang bagi mkn makanan dalam tin..
dia dah leh makan dah...
bila lapar je..mula la..berzapin la dier..
ye la...kalu kita lapar pun kita bising..
ha betol kan...

tapi tu la...terfikir aku..kalu aku pegi jauh atau tak balik susah juga..
ermm macam mane kalu dah besar?
dah pandai carik pasangan..ha kang beranak pinak pulak..
so time tu sedekah la ank2 dier kat sape2...
hehehehhe

tapi syok juga jaga dier..tak banyak kerenah...
time penat..dia pun pandai mengendeng..kadang ketawa je.
budak rumah pun suka nyakat..lagi shidi..sekang pon dier rasa nak bela juga..
ha...
bagus juga sebenarnya...jaga haiwan nie..
amal jariah...tapi ada juga adab dab batasannya...
yang penting kebajikan harus diutamakan..bukan menyiksa..dan tidak menyusahkan orang lain..
nanti TUhan marah...k..
nama: CHombiE
jantina: WaniTa
genre: malaysian cat + siam (kata tuannya la)
berat: ermm tak sure..tapi perot dah buyung
warna: oren+hitam+putih
kaki: berstokin tapi warna lain2..
misai: panJang
makanan: friskis (untuk kanak2) nasi+ ikan, susu, air mask je..
kepala: saiz biasa..
tabiat: mengendap tak ikut tempat, memanjat2...
Hit: 19 Laman Asal