Halllooooooooo....eh Assalamualaikummmmm...eh masih bernafas lagi rupanya tuan blog ni ye...kiki...yeye alhamdulillah aku sihat...hehehe...kan kan penyakit M dah dtg dh...aduhaiii ok ok kalau boleh nak habiskan cerita2 tahun 2013 ni...rupanya ada lagi cerita yang aku tak entry kan...eceh...malas ckp la malas kan...hehehe...
Ok ni kisah Jalan2 santai2 lepak2 geng Kelab Tepi Tasek hari tu...oh ya lupa nak bgtau yang geng2 ofis aku ada tubuhkan satu kelab yang di namakan "Kelab Tepi Tasik"....ahli2 kelab terdiri daripada mereka2 yang suka jalan2 lepak2 santai2 dan yang penting berkepala gila2...hehehe...untuk pertama kalinya kami pergi yang dekat2 je dulu...PORT DICKSON...
Duduk kat TM Resort...dekat TM Resort dia macam unit apartment, satu unit ada dua bilik...kitorang stay satu malam je...tu pun puas main air...jom tengok moment2 kitorang kat sana ye...





ni salah satu bilik dalam apartment tu...satu bilik ada katil queen, satu bilik lagi ada dua katil single...aku share dengan sorang lagi officemate... 



view dari balcony...bukak pintu terus boleh terjun kolam...




budak 2 orang dh tak tahan sgt nk main air dah



suka adik ye...dok dlm pool budak2 pun nk pakai pelampung la kan...hehe




abang ngan abah kat pool dewasa...



ni pagi2 masa hari kedua...mandi laut pulak...tapi zayyan langsung x heran dgn laut...main pasir lepas tu mandi kolam jugak yg best



main pasir lagi



geng2 opis...anak dara belaka, kecuali suar merah yg tgh peknen...hehehe



sukaaaaa.....auni takut mandi laut!!!peluk mama kuat2
frust pulak rasa x join naik banana boat ni...kebetulan hari yang sama kitorang pergi ni ada budak dalam umur 2 tahun mati sebab bapak dia bwk naik banana boat tu...huu mcm2
laki bini...hahaha...abaikan muka ku yg comot tu ye...


dah nak balik...ha siap ada banner lagi...punya ramai yg join tapi yg dapat ambik gambar yg ini je tinggal...yg lain dh balik...hahaha

Ok itu saja...Insha Allah next trip tahun depan akan ke Pulau Pangkor...yeahaaa!!!
Psssttt - esok hari terakhir kerja sebab nak habiskan cuti...yahuuuu...2/1/2014 baru masuk kerja balik...ermmm x berupdate jugak la blog ni...huhuhu

Hit: 18 Laman Asal