Salam semua....first of all, aq nak mintak maaf sebab lame gile kot aq xupdate blog aq nih....susah jugak kan ade blog nih...nak kene update macam2 perkara...aq ni slalu kering idea dari banyak melimpah idea dalam kepala nih...hehehheheheh
aq sbenarnye nak cite sal My New Boss...sbelum die masuk ofis aq nih...ramai la yang kate die ni nampak mcam garang n tegaskecut perut gak aq dengar tauso mcm2 preparation la aq wat nak sambut boss baru nih
1) Dengan New Year yang semakin hampir menjelma, aq pon dengan azam baru dan semangat baru, aq kemas bilik aq nih nak bg jadi superb n sumenye dah tercapai. Congrats to My Kecik Boss, En Ahmad Syazwan. Credits to him sebab die dah banyak tolong aq dalam mencantikkan bilik aq nih.... thanks a lot ye En Wan. Mane taknye, mane maunye aq nak angkat sorang2 meja aq yang gedabak besar lagi berat cm besi tuh..nsb bek En Wan datang jugak ofis walau die ngah holiday time tuh...ok pas dah siap kemas, dah ubah kedudukan meja, bilik aq dah jadi agak luas dr sbelum nih...then, aq suke sgt2...bertambah semangat nak datang keje nih...ekekekke
2) Sistem fail dalam bilik aq nih pon aq dah aturkan balik...kalau tak..susah wei nak cari ape yang boss nak...hehehehe tapi lame gile nak boleh ke siap failing nih...penat...salah satu keje yang aq paling xsuke buat...tp terpaksa buat...yelah kalau x, aq la yang akan sakit...hehehhe...Alhamdulillah dah setle semuanya....
oklah...berbalik pada Boss baru aq tuhNeway,nama boss baru aq, Tn. Haji Adnan bin Ibondia ni nampak je garang tapi baik sangat sbenarnya....orangnye sangat telitiTn. Haji tinggal di Presint 11..hehe same plak ngan aq...ekekekedekat je umah ktorang nih...kire memang berjiran la dari dulu...hehehhe
ape2 pon aq suka kerja ngan boss baru aq nih...best la ngan dia...
aq nak kene sambung wt kje dlu nih...boss aq xsuka orang yang suka tanguh kerja..so aq nak setlekan keje aq dlu la ye...
semoga ketemu lagi diwaktu yang laen...
s a y o n a r a !!!
Hit: 8 Laman Asal