❓Apa yg bestnya Fingo ni? Beria betul promotenya???
????Simple je, Fingo sama je macam Shopee & Lazada. Bezanya shopping dgn Fingo dapat cashback. Org shopping dgn Fingo pun kita dapat pulangan hingga 10% dr apa mereka shopping... Tu je ....
❓Besar sangat ke untung promote Fingo ni?
????Sekarang tak berapa besar lagi, dapatlah... RM 50-RM 500 sehari. Tapi saya kumpul database shopper yang daftar PERCUMA dulu. Seorang shopper PERCUMA shopping RM 100 sebulan, saya dptlah RM 10. 
Tapi bila database saya dah ada 1000 orang daftar PERCUMA  dan berbelanja, maknanya saya ada 1000 x RM10.... banyak sangat dah untuk income klik dan share saya...https://fingo-apps.com/Fazfingo
Hit: 8 Laman Asal