Wahhh..
Nampak x tajuk itu..
kawan aku tegur tahun ni 4 entry jer ko buat??

wahhhkakakaka.. hakak mmg dah malas dik..
aku skang dah jarang jenguk2 ke blog2 orang.. apetah lg blog sendirik nk hupdated..
dolu2 boleh la.. kerja yer idok ler melambak mcm sekarang..
udah pegang 2 3 jawatan ni rase bz bebenor lak..

udah rezeki kan.. takkan nak tolak kot..

selagi ada nyawa kita kerja jela yer..


ni meja iolls nk nunjuk kereje byk..
ni dah kemas skit x.. klu hidokk.. hahaha itu tu baru kt office.. kalau ade rezeki lebih dapat job kt luar aku on jer..
langsung xmasuk office berminggu.. bila masuk office aku yg meroyan sorang2..

sooo tunggu la 2 3 bulan lagi aku update.. hahaah.. k lah.. aku byk benda nk cerita tp xsempat..
FB pun jarang update.. malas pun yer.. bz pun ade gak.. hih ihi

btw : tq so muchieee buat yg sudi baca blog aku yang bersawang ni.. ^_^ tata titi tutu
Hit: 24 Laman Asal