Jom kita saksikan aksi sadis penipuan Badrolamin yang asyik terkantoi.


KENA PUKUL KERANA KACAU ISTERI ORANG....(video effect). Bila dah terusik bini orang, inilah akibatnya. Watch out when flirting.

Pengurus Keselamatan Hotel Dedahkan CCTV Kes Khalwat Badrul Amin!


Persoalan mengapa Ketua Penerangan Parti Keadilan Rakyat (PKR), Dr. Badrulamin Bahron enggan membuat laporan polis walaupun mendakwa 20 orang membelasahnya ketika ditangkap khalwat di sebuah hotel di Pantai Balok di sini kelmarin terjawab apabila siasatan pihak hotel itu mendapati dakwaan dia dipukul tidak benar.
BOLEH CAYE KE USTAZ ....
NAPE TAK GI BUAT RAWATAN DOKTOR SEBAGAI BUKTI SAHIH UTK MENGESAHKAN KECEDERAAN (MUKIN PARAH)

NAPE TAK BUAT LAPORAN POLIS .. HEBAT DALAM MASA 10 MINIT ... 20 LELAKI YG SERANG USTAZ K.O. IKUT KIRAAN KIRA-KIRA GUNA SAMPOA CINA ,, SEORANG LELAKI TEWAS DALAM MASA 30 SAAT...

NAPE ISTERI USTAZ TIADA DISAMPING USTAZ ..... SEMASA KEJADIAN ITU

NAPE TIADA KAWAN2 SETIA PKR KEPADA USTAZ PADA MASA KEJADIAN .. ADAKAH USTAZ BAD SEORANG PEMIMPIN PKR SAHAJA YG CHECK IN KAT HOTEL TU..


Perkara itu disahkan sendiri oleh pengurus keselamatan hotel tersebut yang berkata, rakaman sistem kamera litar tertutup (CCTV) hotel itu mendapati tidak ada kelibat sekumpulan lelaki seramai 20 orang memasuki hotel itu antara pukul 2 hingga 3 pagi Sabtu lalu. Beliau turut menegaskan, tiada seorang pun pekerja hotel yang ternampak begitu ramai lelaki bagaikan samseng memasuki hotel dan seterusnya menuju ke bilik penginapan Dr. Badrulamin sebagaimana didakwa.


Menurutnya, hotel tersebut mempunyai CCTV di setiap laluan di tangga dan lif, bukannya di laluan menuju ke bilik penginapan. "Namun, rakaman CCTV yang kami lihat kembali mendapati tidak ada rakaman yang membuktikan ada orang masuk beramai-ramai ke hotel kami pada waktu tersebut.


"Kenyataan bahawa hotel ini boleh dimasuki kumpulan samseng sewenang-wenangnya untuk membelasah pelanggan adalah sangat mencemarkan imej hotel ini,' katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.
Hit: 16 Laman Asal