Anwar keluar kandang, Mohd. Saiful diketawakan...)Sementara itu, saksi pendakwa pertama itu telah diketawakan oleh beberapa orang awam dan peguam-peguam bela Anwar apabila memberi keterangan berhubung pemeriksaannya di Hospital Kuala Lumpur (HKL).

Ini kerana, sewaktu diminta mengenal pasti sebatang putik kapas, Mohd. Saiful Bukhari dengan yakin menyatakan bahawa putik kapas tersebut digunakan untuk mengambil sampel daripada tubuhnya.

Bagaimanapun, Peguam Cara Negara II, Datuk Mohd. Yusof Zainal Abiden memberitahunya bahawa putik kapas yang ditunjukkan adalah baru dan masih belum digunakan.

Sumber * Utusan Meloya

p/s : Ini persembahan kedua yang berkualiti tahap bangang gaban dari sipemuda bakal mendapat anugerah Raja Lawak 2010..Nampaknya penonton dah tak perlu berhabis duit mengsms untuk menaikkan rangking beliau..semua orang dah ketawa bagai nak rak atas kepakaran beliau berlawak..dengan muka poyo dan stim semacam..ada harapan mengalahkan si pon-pon..abg kassim..wa..kaa...kaa...nak terkentut..macam al banjari cerita..

Hit: 35 Laman Asal