Salam. Walaupun Syawal dah habis tapi nak story jugak. Hehe. This year is my first time celebrate Raya @ our new office di Menara Prisma, Putrajaya. Suasana dan feel nya memang berbeza kat sini. Since Ramadhan lagi saya terasa perbezaannya malah feelingnya lebih bermakna berbanding tahun-tahun lepas. Maybe this year saya lebih banyak fokus kepada spending time with friends and family. Seriously Ramadhan dan Syawal kali ni saya lebih tenang dan happy. :) Syukur Alhamdulillah...
So, kali ni office kami diberikan tugas mengikut kumpulan Inovasi masing-masing. One of the group tugasnya deco photobooth yang cantik ni. Wajiblah posing dulu kan...

Tema ala-ala kampung memang semua serbu la photobooth ni.
Jangan lupa selfie ya. Ready for Raya @BKKM, Putrajaya
Part of my friends.. Sebilangannya takde masa ni sebab outstation.
Kami memang antara team yang giler-giler kat office. hehe

Kalau kami gelak ketawa, 1 wing boleh dengar. haha



Meriah tak?


With Kak Riz..

Dayah dan Ira datang menggiler dorang.. :p

Sebelum makan mestilah kena dengar ucapan daripada Pengarah Kanan dulu.
Our Pengarah Kanan yang always cool dalam berucap. Deco-deco kat dinding belakang tu, group Inovasi saya la yang buat. Haha..
Makan time!!

Apa-apa pun Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin buat rakan-rakan sejawat di Bahagian Keselamatan & Kualiti Makanan. Hope ukhuwah antara kita sentiasa terjalin. Selamat menjalankan tugas.. Hidup foodtech! haha tiba jek.. #ilovemyfriends


Misya : Susah cari kawan sejati.



Hit: 10 Laman Asal