~ Hari ni tak tahu la knp bobot rasa boring sgt..nak kata tekanan keje teruk, xde la sgt & biasa je sbb dah seminggu lebih bobot jd boss hihihihi.. boss bobot sakit mata daaa..so kena la ambik tugas²an boss ekeke..sambil² dengar lagu bobot bukak la web² yg boleh menghilangkan boring bobot ni..dok belek² web, bobot suke sgt dgn 1 cite ni..orang jepun yg menjelajah dunia dgn basikal jeee hinggakan basikalnya hilang dan rosak...ciannya dia..mcm² dugaan yg ditempuh demi utk mencapai cita² dia.. ~~~
~~~ Seorang peneroka bernama Keiichi Iwasaki sudah menjelajah 37 negara dalam masa 8 tahun hanya dengan wang saku 2 dollar. Kecenderungannya untuk menjelajah dunia bermula apabila dia menyertai jelajah Jepun dengan menggunakan basikal Raleighnya. Sejak pada itu dia membuat keputusan untuk menumpang sebuah feri ke Korea Selatan. Setakat ini dia telah mengayuh sejauh 28,000 batu. Dia telah kehilangan 4 buah basikal dimana 2 daripadanya dicuri manakala selebihnya rosak...
Hit: 19 Laman Asal